Tässä ihan peruspiparitalo (Ohjeet TÄÄLTÄ!) Ja kaiken maailman sydän ja helmikoristeita joita kaapista löysin ja sitten tietty Avec-karkkeja, nehän kuuluu asiaan? Niin, onhan tämä tosiaan eräänlaista askartelua myöskin, eikö? Ainakin noiden helmien laittelu oli varsainaista näpertelyä, mutta kivaa sellasta!
271584.jpg

Ja vielä Cadillac-lähikuvassa.
271585.jpg
Ja toinen koristeltu Cadillac:
271581.jpg

Pipareita voi siis suht helpolla tehdä ilman mitään oikeita muotteja. Senkus etsii aiheen mukaan Googlesta ja vaikka "clipart"-sanalla niin löytyy sellasi aika yksinkertasia. Liikaa koukeroita ei ehkä kannata lähteä tekemään, vaika kyllä sellanenkin näppärältä onnistuu, ne vaan sitten hajoaa herkemmin. Mutta kivaa niiden perus sydän,possu,tähti-meininkien lisäksi vähän sellasta jotain "omaa" ja ehkä räväkämpää. Cadillac-aiheena oli mulle melko luonnollinen valinta kun meille sellainen tässä jonkin aika sitten muutti (Lue lisää:Jonnan Maailma), vaikka meidän "Amerikkalainen Unelma" on tyylikkään musta eikä ihan noin "hörhelö" :o)

Ja jos keksitte kivoja pipari-ideoita ja haluatte niitä julkaistavan blogissani niin laittakaa kuvaa s-postilla jonna75 (at) gmail piste com. Eikö tämä piparkakku-teema käy askartelusta ja sisutuksestakin? Jotta pysytään aihepiirissä tarpeeksi...

Meinaan suunnitella ja tehdä ison Piparkakku-Cadillacin. Katotaan meneekö syteen vaiko saveen... ;o) Kerron kyllä sitten!

*Jonna*