393396.jpg
Noniin. Nyt sain kakun valmiiksi. Treeniä vaatii pursotukset ja huomasinkin että suurin ongelmani kerman pursotuksessa on ollut se että pelkään aina vatkaavani kerman liikaa, eli voiksi!!! Ja kun se jää lötköksi niin totta kai pursotukset valahtavi! :oD Loogista, kyllä. Mutta tuon reunan kerman vatkasin TODELLA hyvin!! Ja se onnistui heti paremmin.

Toinen MUTTA on se että nyt tosiaankin tiedän mihin sitä valkoista elintarvikeväriä voi mm. käyttää!!  Eli värit ovat liian kovat, tummat ja vahvat ja kun niitä lantraa vedellä niin ne eivät enää peitä, plus että vetisenä sitten on vaikea saada selviä rajoja väreille. Mutta tekemällä oppii! Ja se valkoinen väri on EHDOTON!! Must have it!! Mutta muuten olen ihan tyytyväinen tekeleeseen, sillä olenkin aivan aloittelija. Olisin tuon vihreän taustan halunnut vaalean siniseksi tai vaalean liilaksi mutta se ei olisi onnistunut ilman sitä valkoista.

Viikonlopuksi teen sitten oman synttärikakkuseni ja on kyllä taas ehkä hiukan yliampuvia visioita siitä mitä teen... paha sinänsä sillä jos visiot on suuret niin pettymys on sitten myös suuri kun kaikki menee pipariksi. Mutta vaahtokarkkitaikinaa ja aitoa rock'n roll-henkeä on tähän vkl:n kakkuun luvassa. Ja aion kenties testata Ullalta huutamaani ihmis-suklaamuottia marsipaaniin. Tämmöisen muotin siis huusin huuto.netistä:

Okei, Vuodatus ei halua että julkasen kuvan joten lisään sen tänne myöhemmin. Lähiaikoina onneksi on Tuomas päivittämässä servereitä tehokkaampiin joten ehkä tästä tökkimisestä päästään pian eroon. Hope so.

*Jonna*