Isännän työpaikan toimitusjohtaja tilasi synttäreidensä kunniaksi multa kakun työntekijöilleen. Ihan kiva! Eilen mies lähti kauppaan hakemaan VAIN hyytelösokeria ja tulikin kotiin kahden hillosokeri-pussin kanssa. Aikani kyseltyäni neuvoja muutamalta ihmiseltä, päädyin passittamaan miehen uudestaan kauppaan. Harkitsin liivatteen käyttöä ja mietin että voiko sitä hillosokeria käyttää kuten hyytelösokeria. Koska en ole ikinä käyttänyt edes hyytelösokeria, en uskaltanut ottaa riskiä. Eli hyytelösokeria halusin käyttää. Lopputulos oli sitten hyvä ja toivottavasti myös hyvän makuinenkin! Pursotukset ja eri tyllojen käytöt vaativat vaan tiukkaan treeniä... reunapursotus olisi voinut olla paaaaljon parempi.

Täytteenä kakussa on Marien blogista napatut vadelmamousse ja mustikka-valkosuklaamousse. Täytteiden ja kakun ohjeet siis TÄSSÄ. Kiitos Marie. :o)
Ja tässä kakku. Vähän pimeitä kuvia kun loppu kännykästä kuvaushetkellä akku.
609177.jpg
609180.jpg

*JonnaKonna*

P.S. Multa on tilattu nyt lähiviikoiksi ainakin 2 ylppärikakkua, 3-vuotiskakku, 30-vuotiskakku ja lisäksi teen ensi viikolla Lastenlinnaan mennessä osaston henkilökunnalle kakun kiitokseksi loistavasta sydämellä tehdystä työstä. Kiva ilahduttaa heitä kun harvoin varmasti tuollaista kiitosta saavat!