646250.jpg
646254.jpg

Tänään oli siis vuorossa synttärikakku 3-vuotiaalle pojalle. Ehkä hiukan hurja aihe sen ikäiselle mutta toisaalta, noi pääkallothan ovat olleet aika muotijuttu tässä viimeaikoina ja lastenkin vaatteissa niitä nähty, joten mielestäni kuva on jees.
Päällinen on nyt sitten sitä mm.Hellapoliisin ja monen muunkin tekemää Hopea Toffee-kinuskia. Ja voin ikuisena kinuskin epäonnistujana kertoa että tämä oli helppo tehdä. (Okei, ehkä mä sen kinuskikakunkin vielä onnistun tekemään joskus...) Laitoin purkin kuohukermaa ja reilu 2 pussillista Hopea Toffeita. Siis sellaisia pikku pusseja(70g). Joo, kyllä niitä muutaman jouduin syömäänkin...  Ja annoin kiehua hiljalleen ja sekoittelin välillä, aika tiuhaankin. Se varmaan kiehui mulla 20-30min. Mutta ennen kuin laitoin sen kakun päälle, jäähdyttelin sitä aika rauhassa. Sekoittelin ja seurasin koska se alkaa olemaan sopivan jäähtynyttä eikä liian valuvaa ja kaadoin kakulle. Ja hyvä tuli. Odotan toki että saan vielä raporttia kakun leikattavuudestakin, sillä itse en pääse sitä maistamaan. Täytteeksi laitoin appelsiini tuorejuustoa, Vispi cremeä, raastettua aplarin kuorta, sokeria ja vanilliinisokeria sekä liivatteet liuotin appelsiini tuoremehuun.

Ja pääkallo luineen on valkoiseksi värjättyä valkoista marsipaania. Lisäsin siis kaupan valkoiseen marsipaaniin Confettin valkoista väriä, sillä olen todennut sen kuultavan läpi sekä sen ettei se ole puhtaan valkoista.

*JonnaKonna*