Tässä kakku jonka tein 4-vuotissynttäreille. Olen tekeleeseen älyttömän tyytyväinen kokonaisuutena. Tilaaja toivoi että koristeissa olisi myös hiukan karkkia ja mulla olikin sydänmarmelaadi-karkit valmiina, jotka meinasin laittaa pursotusten reunoille. Otin kuitenkin "taiteilijan oikeuden" ja jätin karkit pois, sillä ne olisivat pilanneet koko kakun. Makuasioitahan nuo mutta en halunnut pilata onnistunutta työtä...

Päällinen on marmoroitua marsipaania ja numero sekä ruusu myöskin marsipaania. Nelosen päälle laitoin Confettista tilaamaani kimallejauhetta. Tosi ihanaa! Nimi pursotettu kaupan vaaleanpunaisella kuorrutteella ja hiukan sokerihelmiä koristeena.

Hiukan pelottaa aina tehdä edellispäivänä tuo marsipaanilevy ja jättää se yöksi pöydälle, sillä mulla se tuppaa aina tarttumaan jostain kohdin kiinni vaikka kuinka tomusokeria käytän. Ja koska laitoin päällisen kakkuun jo edellisiltana oli se aamusta hiukan hionnut kakkukuvun alla. Toki voin pitää sen ilman kupua mutta silloin saattavat jääkaapin maut tarttua siihen... Vinkkejä, anyone??? Kiitollisena vastaanotan. Onko jokin muu vaihtoehto olemassa kuin tomusokeri? Tai marsipaanin hikoilun estämiseksi vinkkejä?

Mutta tässä itse kakku. Täytteenä suosittua mustikka-valkosuklaamoussea ja vadelmamoussea. Kermapursotukset värjätty haalean vaaleanpunaiseksi mansikkatomusokerilla.
632190.jpg
632193.jpg

*JonnaKonna*

P.S. Harkitsen erillisen kakkublogin perustamista ja itse asiassa se on jo työn alla...